Acnetherapie

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Er bestaat geen standaardbehandeling voor acne. De ernst van de acne, de klachten, het optreden van littekenvorming, maar ook de leeftijd en het geslacht van de patiënt bepalen welke behandelmethoden het meest effectief zijn. Acnetherapie op maat.

Belangrijkste behandelingen acnetherapie;

Dieptereiniging
Chemische peelings
Licht- en lasertherapie
Camouflagetherapie
Littekentherapie
Huidverzorgingsadvies

Acne

We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

Dermapen™

Eén van de methodes is een pen waarmee trillende naaldjes mechanisch en snel over de huid bewogen worden. Zelfs delicate en moeilijk te behandelen gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, kunnen nu worden aangepakt.

Chemische peelings

Camouflagetherapie

Onze huidtherapeuten kunnen uw huid intensief reinigen en het herstel van de huid stimuleren. Hierdoor komt de acne tot rust en verbetert de huidstructuur.

Moniek de Kruijf
micro-needling
Micro-Needling Bussum

Wij zijn specialisten op het gebied van huidtherapie. Neem gerust contact met ons op voor advies betreffende acnetherapie. Acnetherapie behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.