Behandelingen

Heeft u last van acne, littekens, ongewenste haargroei, oedeem of een andere huidaandoening? wij behandelen u graag!

Heeft u last van een huidaandoening en wilt u weten of er een behandeling mogelijk is? Maak dan direct een afspraak met ons. Wij bekijken uw huid en bespreken de mogelijkheden met u. Vaak is het onnodig om rond te blijven lopen met een dergelijk probleem. Wij helpen u graag!

Wij zijn specialisten op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Neem gerust contact met ons op voor advies betreffende uw huidaandoening en/of behandeling hiervan.

Wij helpen mensen met allerlei soorten huidaandoeningen, geven advies en behandelen u met de nieuwste en beste technieken.

De huid is één van de meest kwetsbare organen van het lichaam. Huidaandoeningen zijn zelden levensbedreigend, maar ze brengen vaak wel ongemak of andere klachten met zich mee.

Onze behandelingen zijn doelgericht en effectief. Ons doel is om uw huid zo snel mogelijk (op een natuurlijke wijze) te laten herstellen. In de meeste gevallen is een combinatie van meerdere behandelingen het meest effectief. Na het intake-gesprek stellen wij een persoonlijk behandelplan op.