Borstprothesen en therapeutische BH’s

Wilt u ook liever door een specialist behandeld worden?

Wij hebben verschillende modellen, maten en merken borstprotheses en therapeutische BH’s. Onze specialisten maken samen met u een keuze uit de vele alternatieven. De protheses benaderen qua zachtheid en doorhangvermogen zo goed mogelijk de natuurlijke borst en nemen snel de lichaamstemperatuur aan.

Huidverzorging na kanker
Na een behandeling tegen kanker zijn er vaak huidveranderingen merkbaar. Dit komt door chemotherapie of andere medicatie. In veel gevallen is er ook een litteken aanwezig als gevolg van een operatie en kunnen er vochtophopingen (oedeem) ontstaan. Door een juiste huidverzorging kan de huid weer (deels) herstellen. Wij kunnen u een passend advies geven over de huidverzorging.

Borstprotheses van siliconen
Een borstprothese is gemaakt van siliconen, een veelzijdig, milieuvriendelijk materiaal dat het menselijk borstweefsel zo natuurlijk mogelijk nabootst. De borstprothese neemt de warmte van het lichaam over waardoor deze zacht aanvoelt. Een borstprothese is bestand tegen chloor en zeewater

Aanmeten therapeutisch elastische kousen

Aanmeten therapeutisch elastisch kousen

Steunkousen

Wij zijn specialisten op het gebied van huidtherapie. Neem gerust contact met ons op voor advies betreffende borstprothesen en therapeutische BH’s. U  wordt altijd behandelt door een gediplomeerde huidtherapeut.