Coagulatie

Heeft u last van couperose, steelwratjes, bultjes, moedervlekken of andere kleine huid oneffenheden?

Bij coagulatie worden kleine, goedaardige oneffenheden op de huid weggebrand. De huidtherapeute gebruikt een klein, heet naaldje om het plekje te laten verdampen waarna het brandwondje snel geneest. Door middel van coagulatie helpen wij u graag om uw huid weer netjes en stralend te maken.

Coagulatie wordt ingezet bij;

Couperose (spider naeuvus)
Pigmentvlekken
Gerstekorrels (milia)
Steelwratten (Fibromen)
Ouderdomswratten
Genitale wratten
Hand-en voetwratten
Kleine huid oneffenheden

Couperose en spider naevus

Behandeling
Tijdens de behandeling gaan onze huidtherapeuten met een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. De huid wordt voor de behandeling gedesinfecteerd en eventueel verdoofd.

Resultaat en bijwerkingen
De huid zal op de dag van de behandeling wat warm aanvoelen en rood zien. Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen kleine korstjes zichtbaar worden, het lichaam voert deze korstjes zelf weer af. Het is belangrijk dat u niet aan de korstjes krabt en dat de korstjes minstens vijf dagen droog blijven voor een mooie wondgenezing. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Wratjes, bultjes en kleine huidoneffeheden

Behandeling
Onze huidtherapeuten raken de steelwratjes met een klein, heet naaldje of bolletje aan waardoor deze wegbrandt. De huid wordt voor de behandeling gedesinfecteerd en eventueel verdoofd.

Resultaat en bijwerkingen
Een korte periode na de behandeling zal er een klein korstje op het behandelde plekje zitten, dit geneest vanzelf waarna een egale huid zichtbaar wordt. Het is belangrijk dat u niet aan het korstje krabt en dat het korstje minstens vijf dagen droog blijft voor een mooie wondgenezing.

Couperose spider naevus

Steelwratten fibromen

Gerstekorrels milia

Wij zijn specialisten op het gebied van huidtherapie. Neem gerust contact met ons op voor advies betreffende coagulatie. De coagulatie behandelingen worden uitgevoerd door onze gediplomeerde huidtherapeuten.