Endermolift gezichtsbehandeling

Intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. Endermolift is een nieuwe techniek. Speciaal ontwikkeld voor de fijnere weefsels van het gelaat, de hals en het decolleté. Endermolift gezichtsbehandeling wordt toegepast door onze erkende huidtherapeuten.

 • Kraaienpootjes en rimpels

  Kraaienpootjes en rimpels worden opgevuld, de huid wordt strak maar uw gelaatsuitdrukkingen worden behouden. De nieuwe endermolift techniek zal uw rimpels vanuit de binnenkant weer opvullen, op een natuurlijke manier.

 • Tint verhelderen

  U vindt dat u er vermoeid uitziet en uw huid minder stralend is? In slechts 15 minuten zorgt Endermolift er voor dat uw tint opheldert en er stralend uitziet. Uw huid wordt voorzien van zuurstof, uw huid herwint frisheid en ziet er stralend uit.

 • Contouren verstevigen

  De contouren van uw aangezicht verliezen spankracht en uw wangen zakken in? Huidverslapping verklaart zich door een vertraging van de productie van elastine en collageen waarvoor de fibroblasten instaan.

  Werking van endermolift: De natuurlijke stimulatie via de Endermolift behandelkoppen stimuleert op een natuurlijke manier de aanmaak van elastine en collageen. Zodoende wordt de onderhuidse steunstructuur verbeterd.

  De densiteit en dichtheid van de huid verbeterd in de diepte. Uw gelaatsovaal wordt gelift, hertekend en u krijgt heldere, afgelijnde contouren.

 • Behandeling

  Hoe verloopt een sessie Endermolift? In een voorafgaande evaluatie worden probleem zones bekeken en besproken, er wordt een behandelschema opgemaakt. Men kan kiezen om alleen probleemzones aan te pakken of een hele uitgebreide gezichtsbehandeling te doen.

  Na de behandeling wordt er een heerlijke LPG bijpassende creme op uw gezicht aangebracht.

Endermologie voor je gezicht; liftmassage

Heeft u last van?

 • Kraaienpootjes en rimpels
 • Huidverslapping
 • Elasticiteitsverlies
 • Bleke teint
 • Kringen onder ogen
 • Uitgezette poriën
 • Dubbele kin

Resultaten na wetenschappelijke studie gelaat.

 • Natuurlijke lifting
 • Rimpels vervagen
 • Strakke contouren
 • Heldere teint
 • Anti-aging

Wij geven LPG endermolift gezichtsbehandelingen. Neem contact met ons op en krijg uitgebreid advies van één van onze gediplomeerde medewerkers!

Diverse endermolift behandelingen

Ogen en lippen
Verzacht rimpels rond de ogen en mond, lift de oogleden om de look te verbeteren en de lippen voller te maken.
35 minuten

Vloeistofmobilisatie
Draineert toxines en geeft de huid weer zuurstof. Dit resulteerd in een zuivere teint en stralende huid.
35 minuten

Totale oogverzorging
Vermindert zwellingen en donkere cirkels, vult rimpels rond de ogen op en lift de oogleden om de look te verbeteren.
35 minuten

Voller maken, anti-veroudering
Harmoniseert naargelang de volumes van het gezicht, herstelt de densiteit van de huid en vult rimpels en fijne lijntjes van binnenuit.
20 minuten

Huid versterken, anti-veroudering
Versterkt de huid en herstelt de soepelheid en elasticiteit van de huid. Het resultaat is een echt natuurlijk liftend effect.
20 minuten

Hervormen, anti-veroudering
Maakt het gezicht en de dubbele kin slanker en verstevigt de huid om de gezichtscontouren te hertekenen.
20 minuten

Decolleté en buste
Verstevigt de weefsels van binnenuit, vult de rimpels en verstevigt de huid voor een zichtbaar gladder decolleté.
20 minuten

Ontwaking van de huid
Maakt de teint egaal, vernauwt de poriën en strijkt rimpels glad op het gezicht en de hals voor een huid die als nieuw aanvoelt.
20 minuten

Expressbehandeling
Voorhoofd, anti-rimpelbehandeling ogen, oogkringen & wallen, mond, dubbele kin, kaaklijn, nek, decolleté en handen.
10 minuten

Celgeneratiebehandeling
Draineert toxines, verheldert de teint, strijkt de huidtextuur glad en vult de rimpels op het gezicht, de hals en de handen. Bewezen anti-verouderingsresultaten na slechts een sessie. Behandeling is inclusief het aanbrengen van endermologie® cosmetica.
Behandeling van 75 minuten

Door de fibroblasten te activeren, gaan de collageen- en elastinevezels zich opnieuw organiseren. Een goede hydratatie, een optimale bescherming tegen de zon en een gezonde voeding mogen dan wel bijdragen tot het behoud van een jeugdige en gezonde huid, veroudering blijft onvermijdelijk. Een oudere huid wordt immers dunner, en door het fijner worden van de huiddikte onstaan rimpels en zakken de gelaatstrekjes weg.

Endermolift (liftmassage) is de enige techniek die de huid opnieuw haar oorspronkelijke structuur kan geven. Liftmassage dringt door tot in de kern van de fibroblasten, die, met het ouder worden, gestimuleerd moeten worden om opnieuw collegeen en elastine aan te maken. Men heeft wetenschappelijk kunnen aantonen dat de oxytalanvezels (verantwoordelijk voor de elasticiteit van de huid) als gevolg van LPG Endermoliftmassage toenemen in diameter en densiteit. De huid krijgt opnieuw meer densiteit in de diepte.

Endermolift Endermologie gezicht

LPG Endermolift gezichtsbehandeling is goed tegen rimpels en kraaienpootjes, kringen onder de ogen en dubbele kin.

Endermolift gezichtsbehandeling

80% meer natuurlijk Hyaluronzuur, 46% meer natuurlijke elastine, 98 % meer helderheid, 21% minder rimpels, 23% meer stevigheid

Endermolift gezichtsbehandeling verbetert huidstructuur in de diepte, is geschikt zowel mannen als vrouwen. Zonder pijn, op een natuurlijke manier, zonder agressie en zonder neveneffecten stimuleert.

De nieuwe gemotoriseerde behandelkop zorgt voor ultieme weefsel stimulatie, lift, afslanken, verbeteren van contouren en anti-age resultaat.

Een techniek met respect voor de ecologie van de huid. Onmiddellijk resultaat (stralende teint, afgelijnd ovaal, vervaagde rimpels). Het kan ook een echte lifestyle en een schoonheidsreflex voor het hele jaar door zijn. Maar ook een zintuiglijke ervaring en 30 min pure relaxatie.

Wij zijn specialisten op het gebied van endermologie. Neem contact met ons op voor advies betreffende endermologie behandelingen.