Huidaandoeningen

Staat uw aandoening er niet tussen? Neem dan contact met ons op… wij behandelen u graag!

Huidaandoeningen bestrijken een breed scala van omstandigheden, waarvan een aantal goedaardige en een aantal zeer ernstige aandoeningen. Een huidaandoening is niet alleen invloed op iemands lichamelijke gezondheid, maar ook op zijn emotionele welzijn. Wij helpen u graag verder met onze doelgerichte behandelingen.

Wij werken met specialisten op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Neem gerust contact met ons op voor advies betreffende uw huidaandoening.

Wij helpen mensen met allerlei soorten huidaandoeningen, geven advies en behandelen u met de nieuwste en beste technieken.

De huid van iemand zegt iets over het leven dat hij leidt. De huid van de handen van een boer of tuinder is dikker, hetgeen hem extra bescherming biedt. Roken en blootstelling aan zonlicht versnellen het verouderingsproces van de huid.

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en de eerste verdedigingslinie tegen vuil, bacteriën en andere externe boosdoeners. De huid is één van de meest kwetsbare organen van het lichaam. Huidaandoeningen zijn zelden levensbedreigend, maar ze brengen vaak wel ongemak of andere klachten met zich mee.