LPG Endermologie producten

U bent in de webshop van de Paramedische Praktijk.

LPG Cosmetics

De laboratoria van LPG Systems zijn al meer dan 30 jaar deskundig op het gebied van huidproblemen en hebben een geavanceerde en gepersonaliseerde cosmetische oplossing ontwikkeld:

  • Formules met hoge techniciteit
  • Maximale concentratie van actieve ingrediënten
  • Zonder parabeen of fenoxyethanol

De LPG endermologie producten voor het gezicht biedt een anti-aging voorschrift gebaseerd op de drie voornaamste types van huidveroudering en morfotype van het gezicht, geïdentificeerd door de LPG-experts: verzakking, diepere rimpels en opgeblazenheid.

LPG endermologie producten voor het lichaam bieden een afslankend en verstevigend voorschrift volgens vier doelstellingen: verlies van volume, cellulites, anti-aging en een goede bloedsomloop.

Als u meer informatie over de door ons gevoerde producten wilt hebben kan dat altijd tijdens een bezoek aan onze praktijk. Bellen of mailen mag ook.

Logo LPG Endermologie producten

Voor en na foto’s – 1 LPG gezichtsbehandeling lippen contouren.

Product advies voor het gezicht

Special products

Product advies voor het lichaam

Praktijk Bussum

Paramedische Praktijk Bussum voor huid- en oedeemtherapie is gevestigd in “Centrum de Bremstraat” te Bussum, Bremstraat 3, 1402 BD Bussum.

Praktijk Weesp

Paramedische Praktijk Weesp voor huid- en oedeemtherapie is gevestigd in ”Gezondheidscentrum Weesp”, C.J. van Houtenlaan 1D, 1381 CN Weesp.