Lycogel

U bent in de webshop van de Paramedische Praktijk.

Creëer de perfecte LOOK voor ieder MOMENT

Vandaag de dag zijn onze producten geschikt voor elke gelegenheid; van minimale dekking voor een dag aan zee tot maximale dekking na een cosmetische ingreep. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om het perfecte Lycogel moment te creëren en te genieten van de ideale look.

Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid en gezondheid één en hetzelfde is. Onze cosmetica biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van de huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen door de huid. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke schoonheid benadrukt.

En deze voordelen gelden voor iedereen. Wij realiseren ons dat niet alle huidtypes gelijk zijn. Daarom is elk product van Lycogel ontwikkeld met de uiteenlopende huidtypes in gedachten. Als iemand op zoek is naar cosmetica voor de gevoelige huid is Lycogel het antwoord.

Lycogel

Voor en na foto’s na gebruik van Lycogel producten.

Lycogel Cover en Recovery

Lycogel biedt kwalitatief hoogwaardige producten voor ieder huidtype. De technisch geformuleerde cosmetica biedt niet alleen langdurige dekking maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van de huid.

Geschikt voor de meest gevoelige huidtypen, beschermingsfactor SPF 30 en SPF 15, verminderd roodheid en ontstekingen, niet-comodegeen, zonder parfum en parabeen-vrij, spaarzaam in gebruik.

De Lycogel Camouflage is verkrijgbaar in 10 kleuren en kan in laagjes worden aangebracht voor een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet. De Lycogel Breathable Tint is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en is een licht dekkende camouflage voor dagelijks gebruik. Eenmaal kennisgemaakt met dit product blijven veel vrouwen Lycogel gebruiken als hun dagelijkse foundation.

Lycogel is de eerste kleurcorrigerende camouflage die de huid voorziet van zuurstof, hydratie en gezonde voedingsstoffen. De producten zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik na cosmetische behandelingen om het herstel te ondersteunen. Alle Lycogel producten bevatten het LYCO-complex bestaande uit 12 actieve ingrediënten. De Lycogel camouflage is ideaal voor bijvoorbeeld het camoufleren van puistjes, roodheid, pigmentvlekken of een onregelmatige huidstructuur.

Als u meer informatie over de door ons gevoerde producten wilt hebben kan dat altijd tijdens een bezoek aan onze praktijk. Bellen of mailen mag ook.

Praktijk Bussum

Paramedische Praktijk Bussum voor huid- en oedeemtherapie is gevestigd in “Centrum de Bremstraat” te Bussum, Bremstraat 3, 1402 BD Bussum.

Praktijk Weesp

Paramedische Praktijk Weesp voor huid- en oedeemtherapie is gevestigd in ”Gezondheidscentrum Weesp”, C.J. van Houtenlaan 1D, 1381 CN Weesp.