Vetophopingen

Hoe ontstaat een vetophoping en kan ik er vanaf komen?

Plaatselijke vetophopingen en cellulite ontstaan door een verminderde doorbloeding van de huid waardoor de uitwisseling van vocht en afvalstoffen wordt vertraagd (stagnatie). Het gevolg is dat vocht, afvalstoffen en vet niet meer voldoende worden afgevoerd. Extra vet gaat zitten op de heupen, bovenbenen en buik. Maar ook op de armen, de rug en de knieën kunnen deze vetophopingen voorkomen.

LPG Endermologie Bussum

LPG Endermologie

vetophopingen en endermologie

Vetophopingen

Met LPG endermologie komt u snel, makkelijk en op natuurlijke wijze van vetophopingen af! De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt.

Klachten

De klachten bij vetophopingen zijn o.a.:
• pijn
• opgezwollen en zwaar gevoel
• ontstaan snel blauwe plekken
• kan tot gewrichtsproblemen leiden
• cellulitis (sinaasappelhuid)
• psychosociale klachten en obesitas.

Behandeling

Wij behandelen vet- en vochtophopingen:

• endermologie
• bindweefselmassage
• voeding- en huidverzorgingsadvies

Endermologie LPG

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. Vet wordt 70% sneller afgebroken en de stevigheid van de huid verbetert zelfs met 240%.

De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig maar pijnloos gemasseerd. Het zet een natuurlijk proces in gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezond en sterk wordt.

Bindweefselmassage

Een bindweefsel massage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam. Deze laag bevindt zicht tussen de spieren en de huid. Door het stimuleren van deze bindweefsellaag worden corresponderende organen gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

Een bindweefsel massage is van invloed op het vegetatieve deel van het zenuwstelsel, dit stelsel verzorgt de bloedsomloop, ademhaling, uitscheiding en stofwisseling. Een bindweefsel massage wordt vaak als therapeutisch behandeling aangeboden.

Voor alle behandelingen (vetophopingen) hebben wij de benodigde diploma’s behaald en cursussen gevolgd.

Wij zijn specialisten op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Neem gerust contact op voor advies betreffende vocht- en vetophopingen.